Enligt valnattens preliminära resultat har Landsbygdspartiet fått 10,2% av rösterna i Härjedalens kommun. Vi tackar  för förtroendet från er väljare och ser fram mot fortsättningen.

Nu är dagen vi väntat på så länge äntligen här! Vi laddar för valvaka i vackra Lofsdalen. Stämningen är hög redan från start.

Härjedalspartiet har bytt namn till Landsbygdspartiet Härjedalen LPH och har gått samman med Landsbygdspartiet oberoende – LPo.

Härjedalspartiet har gått samman med Landsbygdspartiet eftersom många frågor som är viktiga för oss härjedalingar avgörs i riksdagen. Landsbygdspartiet står för en politik som på alla nivåer stödjer en landsbygd som ska brukas.

Landsbygdspartiet oberoende ställer upp på alla nivåer, Härjedalens kommun, Jämtlands region och riksdagen. Vi har vårt partinamn och logga på alla valsedlar.
Rösta på oss i kommunen, regionen och riksdagen genom att välja Landsbygdspartiet oberoendes valsedlar.

Ring gärna och prata politik med oss i styrelsen eller besök vår Facebooksida! 

Se alla våra filmer på vår egen  YouTubekanal

Klicka på bilden för att se vår lokala valfolder!

LPo gubbar i Kalendergubbarnas by Högvålen.

 

 

Tidningen Härjedalen uppmärksammade att  Härjedalspartiet går in i Landsbygdspartiet

Företrädare för Härjedalspartiet och Landsbygdspartiet träffades i Sveg den 19 juni 2017. Från vänster: Tjern Inga Wall, Pär-Åke Eriksson, Hans Boström, Olle Larsson, Nils-Olof Friberg, PA Tapper och Erika Sörengård. Bild: Bertil Nilsson

Du kan nå styrelsen via mejl: harjedalen@landsbygdspartiet.org