Våra kandidater till regionvalet

 


Här kan du se våra kandidater i regionvalet

Klicka på valsedeln för att förstora

Göran Eriksson toppar vår lista. Han är från Askersund. Sitter idag i den tekniska nämnden . Har stort intresse för viltfrågor och har varit starkt engagerad. Har även ett stort intresse för kultur och teater.

Bengt Magnusson är nummer två. Han kommer ursprungligen från Lindesberg, men bor i Nora. Han är psykolog med stor erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri. Han har även ett starkt konst och kulturintresse.

Nummer tre på listan : Pia-Maria Johansson, Nora. Socionom med lång erfarenhet, inom området och av människors ohälsa. Även politiskt oppositionsråd i Nora för LPo. Intresserad av djur och natur och att resa både inom landet och utanför.

Nummer fyra: Anders Persson, Löa Lindesberg . Entreprenör och skogsägare. Politisk erfarenhet av kommunala frågor. På fritiden ägnar sig Anders åt sin skog, motorsport och gillar utöver detta motorsport

Nummer fem på regionlistan är Eva Karlsson, Nora. Undersköterska med lång erfarenhet av äldre och samverkan med regionen. Har även en facklig bakgrund.  Gillar att gå i skogen samt umgås med vänner på sin fritid.