Höstmöte med valtaktik och extra årsmöte 2017-11-11!

Höstmöte med valtaktik och extra årsmöte 2017-11-11!

Kallelse och information är utskickat tillsammans med senaste medlemsbrevet. Kolla din skräpmejl om du inte fått det! Dokumenten finns också på Medlemswebben 

Mötet genomförs i Kolmården utanför Norrköping. Vi ses väl där?!

Jag ser först och främst fram emot att träffa DIG och höra dina tankar kring partiets arbete under valåret, det är på lokal nivå det händer och alla är lika viktiga i det arbetet. Något som många av oss kanske behöver ha med i ryggsäcken speciellt nu fram till valet, är några av partiets främsta frågor, och i korta ordalag kunna svara när media dyker upp. Jag personligen ser fram emot att drillas i mediaträning av Örebropolisens f.d. Presstalesman Göran Gunnarsson på lördag eftermiddag.

Ha en fortsatt skön höst så hörs och ses vi!
Vänligen
Erika Sörengård
Ordförande