(S) har köpt (LPo) – tror dom…

I krig, kärlek och valrörelse är allt tillåtet. Även att köpa annonser med andra partiers namn som sökord.

(S)ocialdemokraterna har köpt annonsplatser på våra stora sökmotorer. Vid sökning på “Landsbygdspartiet” så kommer Socialdemokraternas webbplats överst. Se bifogade faksimiler.

Vi kan känna stor ilska och frustration och vilja anmäla tilltaget till “högsta instans”. Vi kan även välja att se på det som att Landsbygdspartiet oberoende gör en mycket bra valrörelse, vi syns i många sammanhang och verkar utgöra en blåslampa på de som struntat i landsbygdsfrågorna de senaste 4 åren. De ser oss som ett hot, vilket höjer LPo:s värde och övertygar oss om att vi kommer att göra ett mycket bra val på söndag!

Vi kan konstatera att allt som har med landsbygden att göra har blivit väldigt populärt bland de andra partierna. Mer och mer ur vårt digra partiprogram dyker upp i uttalanden från våra medseglare på politikens ocean.

Du kan lita på att LPo kommer att fortsätta arbeta för våra hjärtefrågor – landsbygden – även efter 24 september när vi sitter i riksdagen!